Apartmani Galea

Pozovite nas!

Moderni apartmani

GALEA APARTMANI

Ukoliko niste iz Sombora, a želite da provedete još koji dan u našem Zelen gradu, naši apartmani su pravi izbor za Vas!

Galea apartmani
Opis

Apartmani

Ukoliko želite da organizujete proslavu kod nas, a niste iz Sombora, u dogovoru sa nama, nudimo Vam apartmane za noćenje na samo par minuta vožnje od naše svečane sale! 

Posle duge i vesele noći, mladenci, gosti, kumovi, daleki rođaci i prijatelji mogu da se odmore u našim modernim apartmanima!

UTISCI GOSTIJU!
pročitajte...

Neki od komentara...

Utisci naših zadovoljnih gostiju:

"Koju god smo imali želju, zahtev ili promenu, ekipa Galea maksimalno se potrudila da nam udovolji i da organizuje najbolje moguće venčanje za naš veliki dan. Gosti kojih je dosta bilo iz inostranstva bili su smešteni u njihovim apartmanima. Magična usluga, pravi domaćini, apartmani su naše goste oduševili sa čistoćom, modernim izgledom, udobnošću kao i preudobnim krevetima!"
Maja P.
"I ako sam bio sam dva dana u Somboru, sigurno ću se vratiti, a znam gde ću i prenoćiti! Veoma udoban i komforan smeštaj. Brz i lak dogovor sa domaćinima. Prijatan i veoma lep boravak! Vidimo se uskoro! "
Marijan B.
" The location is good, the fun was even better. Close to the center, quiet city, and my dear friends in this city. The apartment is beautiful, comfortable, clean. Hosts were great. I recommend these positive people and their beautiful apartment. Cheers! "
Antoan J.

Naši apartmani se nalaze na adresi Venac Radomira Putnika 28, Sombor!

Radno vreme:

Ponedeljak: 08-15h

Utorak: 08-15h

Sreda: 08-15h

Četvrtak: 08-15h

Petak: 08-15h

Subotom: 08-13h

Nedelja: neradna

Kontakt

Ukoliko imate nekih pitanja, slobodno nam pišite i očekujte odgovor u roku od 1-2 radna dana!

    Scroll to Top
    Scroll to Top